Onde Fica O Camp Nou?

12.11.2022

Onde Fica O Camp Nou
Vragen en antwoorden Een vraag stellen V:  (Vertaald door Google) Kan ik meedoen met een Spaanse vlag en een Spaanse teamtrui? (Origineel) Puedo entrar con una bandera de españa y una camiseta de la selección española? A:  (Vertaald door Google) Je zult geen enkel probleem hebben.

Welke metrolijn naar Camp Nou?

Met de metro naar Camp Nou is heel eenvoudig, je kunt 2 metrolijnen nemen:

 • Metrolijn 3, je stapt uit bij Maria Cristina of Les Corts
 • Metrolijn 5, je stapt uit bij Collblanc of Badal

Houd er rekening mee dat het openbaar vervoer tot 0. 00 uur rijdt!.

Waar zit ik Camp Nou?

Camp Nou Football Stadium 08028 Barcelona, España.

Hoeveel kost een ticket in Camp Nou?

Camp Nou

Camp Nou Tickets, openingstijden & openbaar vervoer
Tickets Tickets €28, kinderen 4-10 jaar €20 Nu online reserveren Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen (zorg wel dat je een kaartje bestelt) Nu online reserveren
Adres Avenida de Joan XXIII, 08028 Barcelona

.

Wat kost een kaartje voor een wedstrijd van Barcelona?

Wat kosten de tickets voor FC Barcelona? – Tickets voor FC Barcelona kunnen qua prijs heel erg variëren. Prijzen verschillen afhankelijk van de soort wedstrijd en je zitplaats in het stadion. Wedstrijden tegen minder goede clubs zijn over het algemeen goedkoper dan tegen een grote club.

 1. De wedstrijden van de Champions League en de Copa del Rey worden vaak doordeweeks gehouden en hebben over het algemeen ook goedkopere kaartjes dan de gemiddelde wedstrijd van de Liga;
 2. Een derby, zoals wanneer Barça tegen Espanyol of Real Madrid speelt, kan gauw boven de €100 per ticket kosten;

Voor andere wedstrijden liggen de prijzen gemiddeld tussen de €50 en €80. Hoewel prijzen fluctueren afhankelijk van de wedstrijd is het sowieso altijd voordeliger om op de hoogste ring van Camp Nou te zitten of juist helemaal beneden achter de goal. Op deze plekken kun je al tickets van €30 of minder vinden. Kortom, de normale prijzen voor een wedstrijd van FC Barcelona zijn als volgt:

 • Minder belangrijke wedstrijden: €30 – €70
 • Gemiddelde wedstrijd: €50 – €80
 • Derby’s tegen Real Madrid of Espanyol: €100 – €200

Hoe duur metro Barcelona?

Prijzen – De meest gebruikte metrokaarten in Barcelona zijn het enkeltje, de dagkaart en de tienrittenkaart. Deze kaartjes kunnen overigens ook gebruikt worden in andere transportmiddelen die tot het openbaar vervoer van Barcelona behoren, zoals bus, tram en trein.

 • Billet senzill (enkeltje) : De ticketprijs voor een enkeltje met de metro ( billet senzill ) is voor 2020 vastgesteld op €2,40.
 • T-dia (dagkaart) : Een dagkaart , waar je de hele dag onbeperkt mee door Barcelona kunt reizen, kost €10,50.
 • T – Casual (tienrittenkaart) : Met een T-Casual kaart kun je 10 ritten maken voor €11,35. Deze reiskaart is anoniem en mag door meerdere mensen gebruikt worden, maar niet tegelijkertijd. Omgerekend betaal je €1,15 per ritje. Let op!  Deze kaart is maar 1 uur en 15 minuten geldig.
 • T-Usual: Een individuele reiskaart die geldig is voor een onbeperkt aantal reizen in 30 dagen. Dit abonnement is te vergelijken met de T-Mes. De T-usual kost voor 1 zone €40.
 • T-jove:  De T-jove is een gepersonaliseerde reiskaart (voor personen onder de 25 jaar) geldig voor 90 dagen waarin je onbeperkt kunt reizen. De standaardprijs voor dit ticket voor 1 zone is €80.
 • T-FM/FN 70/90 general card:  Van deze reiskaart kun je onbeperkt 70 reizen maken in 90 dagen, te gebruiken door meerdere personen uit het gezin. Een abonnement voor één zone kost €63,55.
 • T-Grup:  Deze reiskaart is te vergelijken met de T-70/30. Met de T-grup kun je met meerdere personen reizen in 30 opeenvolgende dagen. De standaardprijs voor één zone is €79,45.
 • T-Familiar:  Deze kaart is te gebruiken voor meerdere personen. De ticket is geldig voor 8 verschillende ritten in 30 opeenvolgende dagen. De kaart kost €10 voor zone 1.
 • Ticket naar het vliegveld (Airport ticket): Dit ticket is geldig voor de metroreis van Aeroport T1 of Aeroport T2 via L9 Sud en de rest van het metronetwerk. Verderop in het artikel staat een precieze uitleg over hoe te reizen van en naar het vliegveld als je de metro neemt. Een kaartje kost €5,15.
 • Barcelona Card : vanaf €46 per persoon voor 3 dagen (inclusief gratis entree bij een groot aantal bezienswaardigheden en korting bij vele andere).
 • Hola BCN! Transportkaart: De prijs van de Hola BCN! ov-kaart voor toeristen varieert tussen de €14,50 voor twee dagen tot €33,70 voor vijf dagen.
You might be interested:  Cuando Vuelve El Madrid Al Bernabeu?

Let op!  Bij het aanschaffen van kaarten zoals T-mes, T-trimestre dien je een ID-bewijs mee te nemen. Het nummer hiervan moet op de kaart worden afgedrukt. Voor actuele prijzen van andere metrotickets, zie de website van TMB. Let op: kinderen tot en met 4  jaar oud mogen gratis met het openbaar vervoer reizen in Barcelona.

Wat kost een metrokaartje in Barcelona?

Een kaartje kopen voor de metro doe je zo – Een kaartje kopen doe je gemakkelijk bij de kaartautomaten op de stations. Dit kan met muntgeld, pin of creditcard. Voor een enkeltje betaal je €2,20. Een tienrittenkaart, waarop je met meerdere personen mag reizen, kost €10,20 en een dagkaart heb je voor €8,60 in je bezit.

 1. Met een kaartje kun je vrij reizen in zone 1;
 2. Deze zone beslaat bijna de hele stad en je hoeft je dus niet druk te maken bij het overstappen;
 3. Let op: Voor je rit van en naar het vliegveld wissel je wél van zone;

Je hebt dan ook een speciaal ticket nodig, namelijk een ‘Bitllet Aeroport’. Kosten: €4,80.

Waar zit de harde kern van Barcelona?

Plattegrond Camp Nou – Plattegrond Camp Nou De 000 en 100 nummers verwijzen naar de eerste ring, de 200 en 300 nummers naar de tweede ring en de 400 en 500 nummers naar de derde ring. Iedereen heeft zo’n zijn eigen voorkeur voor de beste plaatsen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat plaatsen in de vakken 530 t/m 540 prima zijn en je een hoop geld schelen t. andere plaatsen. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om de spelers van dichterbij te zien, maar daar zal je dan ook flink voor in de buidel moeten tasten.

Wellicht nog handig om te weten: de harde kern van Barcelona is gevestigd achter het doel in de vakken 042 t/m 049. En de uitsupporters zitten normaal gesproken in de vakken aan de Zuid-Oost kant van het stadion, op de bovenste ring.

Dit zijn de vakken 522 t/m 535.

Wat kost een seizoenskaart bij FC Barcelona?

De FC Barcelona Seizoenskaart – Aan een seizoenskaart voor FC Barcelona komen is geen makkelijke opgave als je geen local bent. De makkelijkste manier om een Carnet de Socis te krijgen is door aan te tonen dat je familie bent van een andere seizoenskaarthouder.

Ook personen die eerder een seizoenskaart hebben gehad (minstens twee opeenvolgende jaren) komen in aanmerking, net als eerstegraads familieleden van voormalige kaarthouders die zijn overleden. Tot slot kunnen degenen die drie jaar lang een ‘Carnet de Compromiso’ hebben gehad ook een seizoenskaart aanvragen.

Voldoe je aan geen van deze voorwaarden, dan kun je een verzoek indienen bij het bestuur. Het bestuur kan in uitzonderlijke gevallen toestemming geven. Een seizoenskaart voor FC Barcelona kost op dit moment (2022) €195. Voor kinderen tot en met 5 jaar is de kaart gratis.

Fanatieke leden vragen meestal al direct bij de geboorte van hun kind een seizoenskaart aan. Een ‘Carnet de Compromiso’ is een speciale kaart voor degenen die lid willen worden, maar (nog) niet aan de voorwaarden voldoen.

Met deze kaart heb je echter niet dezelfde rechten als leden van de club. Zo heb je geen voorrang bij het kopen van wedstrijdkaarten en kun je niet zomaar Camp Nou binnen. De kaart kost €125 per jaar en is bedoeld als opstap naar de echte ledenkaart.

Hoe lang duurt een bezoek aan Camp Nou?

Praktische tips voor je bezoek –

 • Neem ongeveer 2 uur voor je bezoek. Wanneer je een grote voetbalfan bent wil je misschien zelfs 2,5 à 3 uur van je dag nemen voor een bezoek aan het stadion.
 • Check voor je bezoek de huidige openingstijden van Camp Nou op de website van FC Barcelona om zo een bezoek tijdens een wedstrijddag te voorkomen.
 • Er is een Tapas café en een Bierhal in het stadion, maar deze zijn redelijk prijzig , dus het is aan te raden om zelf wat te eten voor je vertrekt.
 • Als je van plan bent e en wedstrijd bij te wonen , is het aan te raden een extra pull mee te doen. Vergeet ook zeker geen sjaaltje om te supporteren ! Die zijn trouwens ter plaatse te koop of in een hoop winkeltjes in Barcelona.
 • Boek je tickets online , zo ben je zeker dat je het stadion kan bezoeken, en geen tijd verliest in de wachtrij.
 1. .

  Wat moet je gezien hebben in Barcelona?

  Hoeveel ringen heeft Camp Nou?

  Over Camp Nou – Camp Nou is het grootste stadion van Europa. Het stadion telt bijna 100. 000 zitplaatsen. FC Barcelona is de trotse eigenaar van het stadion. Al sinds 1957 speelt FC Barcelona haar thuis wedstrijden in dit stadion. In die tijd is het stadion wel gerenoveerd geweest.

  In Camp Nou vind je ook het officiële museum van FC Barcelona, Museu Josep Lluis Nunez. In het Spaans betekent Camp Nou, ‘Nieuw veld’. Pas sinds 2000 heeft het stadion deze naam, daarvoor was het officieel, Nou Estadi del Futbol Club Barcelona.

  Het stadion is verdeeld over drie ringen. Camp Nou is meen echte toeristische attractie in Barcelona. Ook toeristen die geen fan zijn van voetbal brengen een bezoek aan Camp Nou.

  Wat kost een kaartje voor de Champions League?

  Kaartverkoop Champions League Dat betekent ook nieuws voor de kaartverkoop. Op dinsdag 28 september is het Turkse Besiktas de tegenstander in ons eerste Champions League-thuisduel. Kaarten voor deze Europese wedstrijd zijn vanaf dinsdag 21 september 10:00 uur (vanaf 39,50 euro) verkrijgbaar in de Ticketshop.

  • Seizoenkaarthouders ontvangen 10% korting en hebben twee dagen de tijd om hun reservering af te rekenen;
  • Hierna zullen op 23 september vanaf 14 uur de leden van de Supportersvereniging aan de beurt komen, gevolgd door de Club Card houders op 24 september vanaf 10:00 uur;

  Vanwege de onzekerheid op de langere termijn zal dit seizoen sowieso geen passe-partout beschikbaar zijn, per duel worden de mogelijkheden los bekeken. Kaartverkoop Eredivisie Door de versoepeling van de coronamaatregelen zullen ook voor de Eredivisiewedstrijden weer losse kaarten worden verkocht.

  Ook hier zullen vanwege de onzekerheid op de langere termijn vooralsnog alleen kaarten voor de duels met FC Groningen (25 september) en FC Utrecht (3 oktober) in de verkoop gaan. Kaarten zijn te koop vanaf 28 euro en verkrijgbaar vanaf maandag 20 september 10:00 uur voor seizoenkaarthouders, vanaf 21 september 14:00 uur voor leden van de Supportersvereniging en vervolgens voor Club Card houders vanaf 22 september 10:00 uur.

  Houd voor de laatste updates onze officiële kanalen in de gaten.

  Hoe duur is een voetbalreis?

  Welke online voetbalreisbureaus zijn er? – Tegenwoordig kan je alles eenvoudig online regelen. Zo ook die voetbalreis waar je al zo lang van droomt. Er zijn verschillende voetbalreisbureaus die je online kan raadplegen. Ik raad aan om hen allemaal ook eens te vergelijken. Hier zijn alvast de best gewaardeerde voetbalreisbureaus:

  • Voetbalreizen. com is zonder twijfel de grootste speler in deze reisbranche. Al 15 jaar zijn zij zowel online als offline actief in het voetbalwereldje, dus je mag er zeker van zijn dat zij wel wat van een voetbalreis weten. Dit online reisbureau biedt voetbalreizen aan naar Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Portugal, Schotland en Spanje.

   Soms zijn er immers nogal grote prijsverschillen voor exact dezelfde voetbalreizen. Natuurlijk kan je bij hen ook sorteren op de competities, zoals de Bundesliga, de Champions League, de Primera Division of de Premier League.

   Voetbalreizen. com biedt voetbalreizen met of zonder vlucht aan. Je kan dus altijd zelf even nakijken of je elders geen goedkopere vlucht vindt. Overnachtingen en voetbaltickets zitten sowieso in de prijs inbegrepen. Een voetbalreis boeken bij dit online reisbureau kan al vanaf €86 per persoon (zonder vluchten) of €220 met vluchten inbegrepen.

  • Voetbaltravel zorgt al 15 jaar voor onvergetelijke ervaringen voor voetballiefhebbers. Net zoals de meeste voetbalreisbureaus bieden ook zij voetbalreizen aan naar Italië, Spanje, Engeland, Duitsland, Schotland en Frankrijk. Bij deze aanbieder kan je kiezen om een all-in voetbalreis te boeken, waarbij vluchten, accommodatie en voetbaltickets zitten inbegrepen; of je kan zelf je vluchten boeken.

  Welke dag speelt Barcelona?

  Programma La Liga (Primera División) – De Spaanse competitie voor het seizoen 2021/2022 begint voor FC Barcelona op 15 augustus 2021 met een thuiswedstrijd tegen Real Sociedad. De laatste speeldag van La Liga is op 22 mei 2022. Op die dag neemt FC Barcelona het op tegen Villareal.

  In onderstaande tabel neem ik ook de wedstrijduitslagen op. Let op: de dagen en speeltijden in La Liga worden pas twee weken van tevoren definitief bevestigd. Als er wijzigingen zijn gaat het meestal maar om één dag, maar dat is wel regelmatig het geval.

  Zodra de definitieve wedstrijddag bekend is, pas ik dit indien nodig aan in onderstaand schema.

  Datum Wedstrijd Stad Voetbalreis Tickets Uitslag
  15/08/2021 FC Barcelona – Real Sociedad Barcelona 4-2
  21/08/2021 Althletic Club – FC Barcelona Bilbo 1-1
  29/08/2021 FC Barcelona – Getafe Barcelona 2-1
  20/09/2021 FC Barcelona – Granada CF Barcelona 1-1
  23/09/2021 Cádiz – FC Barcelona Cádiz 0-0
  26/09/2021 FC Barcelona – Levante Barcelona 3-0
  02/10/2021 Atlético de Madrid – FC Barcelona Madrid 2-0
  17/10/2021 FC Barcelona – Valencia CF Barcelona 3-1
  24/10/2021 FC Barcelona – Real Madrid Madrid 1-2
  27/10/2021 Rayo – FC Barcelona Madrid 1-0
  30/10/2021 FC Barcelona – Alavés Barcelona 1-1
  06/11/2021 Celta – FC Barcelona Pontevedra 3-3
  20/11/2021 FC Barcelona – Espanyol Barcelona 1-0
  27/11/2021 Villarreal – FC Barcelona Villarreal 1-3
  04/12/2021 FC Barcelona – Real Betis Barcelona 0-1
  12/12/2021 Osasuna – FC Barcelona Navarra 2-2
  18/12/2021 FC Barcelona – Elche Barcelona 3-2
  02/01/2022 Mallorca – FC Barcelona Palma 0-1
  09/01/2022 Granada – FC Barcelona Granada 1-1
  23/01/2022 Alavés – FC Barcelona Gasteiz 0-1
  06/02/2022 FC Barcelona – Atlético de Madrid Barcelona 4-2
  13/02/2022 Espanyol – FC Barcelona Cornellà de Llobregat 2-2
  20/02/2022 Valencia – FC Barcelona Valencia 1-4
  27/02/2022 FC Barcelona – Ath. Bilbao Barcelona 4-0
  06/03/2022 Elche – FC Barcelona Elche 1-2
  13/03/2022 FC Barcelona – Osasuna Barcelona 4-0
  20/03/2022 Real Madrid – FC Barcelona Madrid 0-4
  03/04/2022 FC Barcelona – Sevilla Barcelona 1-0
  10/04/2022 Levante – FC Barcelona Valencia 2-3
  17/04/2022 FC Barcelona – Cádiz Barcelona 0-1
  21/04/2022 Real Sociedad – FC Barcelona San Sebastián 0-1
  01/05/2022 FC Barcelona – Mallorca Barcelona 2-1
  08/05/2022 Real Betis – FC Barcelona Sevilla 1-2
  11/05/2022 FC Barcelona – Celta Barcelona 3-1
  15/05/2022 Getafe – FC Barcelona Madrid 0-0
  22/05/2022 FC Barcelona – Villarreal Barcelona Nu kopen

  Ben je van plan een wedstrijd bij te wonen tijdens je stedentrip? Lees dan hoe je het beste tickets kunt kopen voor FC Barcelona.

  Wat te doen rondom Camp Nou?

  Hoe lang duurt rondleiding Camp Nou?

  Page Content – V: Ik kom volgende week naar Barcelona en kijk er naar uit om de Camp Nou-tour te doen in het stadion van FC Barcelona. Kunt u mij vertellen hoeveel tijd ik nodig heb voor de volledige tour? Is er een tijdslimiet? A: Er is geen tijdslimiet om de Camp Nou-tour volledig te voltooien.

  Enkele van de vele tentoongestelde trofeeën

  De tour omvat het museum van FC Barcelona, de kleedkamers van de spelers, de perskamer en een bezoek aan de VIP-zitplaatsen op het stadion. Er is ook een multimedia-presentatie over de club die u kunt bekijken. De FC Barcelona-tour is een zelfstandige rondleiding. Er is ook een optionele audiotour die u op de dag van uw bezoek kunt kopen als u meer informatie wilt. Als u zo min mogelijk tijd kwijt wilt zijn met het in de rij staan, dan is het verstandig om uw kaarten voorafgaand aan uw reis te reserveren.

  1. Als u binnen de openingstijden van de tour blijft, kunt u zoveel tijd als u zelf wilt voor de tour nemen;
  2. Ik heb aan de voet van deze pagina een link toegevoegd waarop u veilig uw Camp Nou-kaarten voorafgaand aan uw reis kunt boeken;

  Buiten het seizoen zijn er nauwelijks wachtrijen, maar als u tijdens het hoogseizoen komt (april – oktober) zult u voorbereid moeten zijn op enige wachttijd. Deze rijen kunnen van 20 tot 40 minuten lang zijn, afhankelijk van de tijd van de dag. Als u het rustig aan doet kunt u de hele tour in ongeveer twee uur doen, maar indien u een echte FC Barcelona-fan bent en u een meer diepgaand bezoek wilt brengen waarbij u alle trofeeën van de club bekijkt (er zijn er veel), naast wat meer te weten te komen over de geschiedenis van de club, dan kunt u heel eenvoudig de hele ochtend aan de tour spenderen.

  Wat moet je gezien hebben in Barcelona?

  Is het Nou Camp of Camp Nou?

  Stadion van FC Barcelona. Beide vormen komen voor. Op de website van FC Barcelona wordt ‘Camp Nou’ gebruikt. Die vorm heeft de voorkeur.