Como Ir Al Camp Nou Metro?

18.11.2022

Como Ir Al Camp Nou Metro
Cómo llegar al Camp Nou en metro – Estés donde estés, puedes llegar al Camp Nou en metro. Las dos líneas con parada cercana al estadio son la línea azul (L5) y la línea verde (L3). Desde las pardas de Collblanc y Les Corts respectivamente puedes llegar andando al campo en pocos minutos. Esquema de la línea 3 del metro de Barcelona. Fuente: TMB Esquema de la línea 5 del metro de Barcelona. Fuente: TMB TMB también pone a tu disposición este simulador en el que puedes ver qué trayecto debes realiza r desde el lugar en el que te encuentres. Solo debes indicar la calle o lugar desde la que partes y, por supuesto, tu destino.

Welke metrolijn naar Camp Nou?

Met de metro naar Camp Nou is heel eenvoudig, je kunt 2 metrolijnen nemen:

 • Metrolijn 3, je stapt uit bij Maria Cristina of Les Corts
 • Metrolijn 5, je stapt uit bij Collblanc of Badal

Houd er rekening mee dat het openbaar vervoer tot 0. 00 uur rijdt!.

Hoe kom je bij Camp Nou?

Hoe kom je bij Camp Nou? – Voor het adres van Camp Nou scroll je helemaal naar beneden. Metro : Camp Nou is makkelijk te bereiken met de metro. Halte Collblanc (Lijn 5) ligt op 5 minuten lopen vanaf het stadion en metrohalte Badal is ook in de buurt. Lijn 5 is gunstig als je opstapt bij Sagrada Familia , Diagonal of Sants Estació.

Vertrek je vanuit het centrum van de stad, dan kun je ook Lijn 3 nemen vanaf bijvoorbeeld Liceu of Plaça Catalunya en uitstappen bij Maria Cristina of bij Palau Reial. Ook vanaf daar is het maar een korte wandeling naar het stadion.

Houd er wel rekening mee dat het na afloop van de wedstrijd niet altijd meer mogelijk is om met de metro weer terug te reizen naar je hotel of appartement. Een alternatief is de nachtbus (N12), die vanaf 22. 30 uur elke 20 minuten rijdt. De dichtstbijzijnde haltes zijn Plaça de Pius XII en Palau Reial en de buschauffeur zet je in het centrum af bij Plaça Catalunya of de Rambla.

Met de fiets : Vanuit het centrum (Plaça Catalunya) doe je er een halfuur tot drie kwartier over om naar Camp Nou te fietsen. De snelste en meest fietsvriendelijke route is als volgt: begeef je vanaf het Plaça Catalunya naar de Rambla de Catalunya (op de hoek zit de kledingwinkel Desigual).

¿CÓMO IR DEL AEROPUERTO DEL PRAT AL CENTRO DE BARCELONA?| ¡Vamos en tren!

Fiets deze straat omhoog tot je uitkomt bij de drukke Avinguda Diagonal. Steek over en ga linksaf. Vanaf nu ga je alsmaar rechtdoor, tot je uitkomt bij Palau Reial. Hier steek je over en ga je de Carrer de Martí i Franquès in, waar je het stadion vanzelf ziet liggen.

Lees ook : fietsen in Barcelona Je kunt ook van tevoren een taxi bestellen, zodat je er zeker van bent dat je snel en veilig naar het stadion wordt gebracht en weer thuiskomt. Tram: ook zijn er verschillende tramhaltes in de buurt van Camp Nou.

De dichtstbijzijnde is die bij Palau Reial (T1, T2, T3).

Wat kost metro Barcelona?

Prijzen – De meest gebruikte metrokaarten in Barcelona zijn het enkeltje, de dagkaart en de tienrittenkaart. Deze kaartjes kunnen overigens ook gebruikt worden in andere transportmiddelen die tot het openbaar vervoer van Barcelona behoren, zoals bus, tram en trein.

 • Billet senzill (enkeltje) : De ticketprijs voor een enkeltje met de metro ( billet senzill ) is voor 2020 vastgesteld op €2,40.
 • T-dia (dagkaart) : Een dagkaart , waar je de hele dag onbeperkt mee door Barcelona kunt reizen, kost €10,50.
 • T – Casual (tienrittenkaart) : Met een T-Casual kaart kun je 10 ritten maken voor €11,35. Deze reiskaart is anoniem en mag door meerdere mensen gebruikt worden, maar niet tegelijkertijd. Omgerekend betaal je €1,15 per ritje. Let op!  Deze kaart is maar 1 uur en 15 minuten geldig.
 • T-Usual: Een individuele reiskaart die geldig is voor een onbeperkt aantal reizen in 30 dagen. Dit abonnement is te vergelijken met de T-Mes. De T-usual kost voor 1 zone €40.
 • T-jove:  De T-jove is een gepersonaliseerde reiskaart (voor personen onder de 25 jaar) geldig voor 90 dagen waarin je onbeperkt kunt reizen. De standaardprijs voor dit ticket voor 1 zone is €80.
 • T-FM/FN 70/90 general card:  Van deze reiskaart kun je onbeperkt 70 reizen maken in 90 dagen, te gebruiken door meerdere personen uit het gezin. Een abonnement voor één zone kost €63,55.
 • T-Grup:  Deze reiskaart is te vergelijken met de T-70/30. Met de T-grup kun je met meerdere personen reizen in 30 opeenvolgende dagen. De standaardprijs voor één zone is €79,45.
 • T-Familiar:  Deze kaart is te gebruiken voor meerdere personen. De ticket is geldig voor 8 verschillende ritten in 30 opeenvolgende dagen. De kaart kost €10 voor zone 1.
 • Ticket naar het vliegveld (Airport ticket): Dit ticket is geldig voor de metroreis van Aeroport T1 of Aeroport T2 via L9 Sud en de rest van het metronetwerk. Verderop in het artikel staat een precieze uitleg over hoe te reizen van en naar het vliegveld als je de metro neemt. Een kaartje kost €5,15.
 • Barcelona Card : vanaf €46 per persoon voor 3 dagen (inclusief gratis entree bij een groot aantal bezienswaardigheden en korting bij vele andere).
 • Hola BCN! Transportkaart: De prijs van de Hola BCN! ov-kaart voor toeristen varieert tussen de €14,50 voor twee dagen tot €33,70 voor vijf dagen.
You might be interested:  Cuando Empiezan Las Obras En El Bernabeu?

Let op!  Bij het aanschaffen van kaarten zoals T-mes, T-trimestre dien je een ID-bewijs mee te nemen. Het nummer hiervan moet op de kaart worden afgedrukt. Voor actuele prijzen van andere metrotickets, zie de website van TMB. Let op: kinderen tot en met 4  jaar oud mogen gratis met het openbaar vervoer reizen in Barcelona.

Waar zit ik Camp Nou?

Camp Nou Football Stadium 08028 Barcelona, España.

Hoe duur is het OV in Barcelona?

Prijzen OV-kaart in Barcelona

Een dagkaart (T-Dia) €10,50
Tienrittenkaart (T-Casual) €11,35
Bitllet Aeroport (metroticket van en naar het vliegveld) €5,15
Hola BCN! toeristen kaart 48 uur €16,30
Hola BCN! toeristen kaart 72 uur €23,70

.

Hoe laat metro Barcelona?

Metro Barcelona: Tickets, metrokaart en tijden – Negen verschillende metrolijnen en 144 metrostations zorgen er voor dat de metro het snelste vervoersmiddel in Barcelona is. Klik hier voor de metrokaart met de metrolijnen van Barcelona.

 • De tijden van de metro in Barcelona zijn: Zondag t/m donderdag van 5:00 uur ‘s ochtends tot 12:00 uur ‘s nachts (vrijdag tot 2 uur ‘s nachts). Tijden op zaterdag en feestdagen: vanaf 5:00 uur ‘s ochtends en dan de hele dag en nacht door. Meestal zit er maximaal 5 minuten wachttijd tussen twee metro’s.
 • Hoe lang doet u over uw metrorit? Reken per metrohalte twee minuten en tel daar bij een overstap naar een andere metrolijn nog eens 5-10 minuten per overstap bij op.
 • Tip: Download op uw mobiel de app ” Barcelona Metro TMB Map & Route “. Met deze app kunt u eenvoudig uw routes plannen en metrokaarten offline bekijken op je telefoon.
 • Voor het transport met de metrolijn van en naar de luchthaven moet u een speciaal ticket kopen (5,15 euro); deze tickets zijn te koop bij de automaten van het metrostation. Bij een Hola BCN Card is dit ticket wel inbegrepen. Check vooraf of uw vliegtuig van Terminal 1 of 2 vertrekt.

Hoe lang duurt een bezoek aan Camp Nou?

Praktische tips voor je bezoek –

 • Neem ongeveer 2 uur voor je bezoek. Wanneer je een grote voetbalfan bent wil je misschien zelfs 2,5 à 3 uur van je dag nemen voor een bezoek aan het stadion.
 • Check voor je bezoek de huidige openingstijden van Camp Nou op de website van FC Barcelona om zo een bezoek tijdens een wedstrijddag te voorkomen.
 • Er is een Tapas café en een Bierhal in het stadion, maar deze zijn redelijk prijzig , dus het is aan te raden om zelf wat te eten voor je vertrekt.
 • Als je van plan bent e en wedstrijd bij te wonen , is het aan te raden een extra pull mee te doen. Vergeet ook zeker geen sjaaltje om te supporteren ! Die zijn trouwens ter plaatse te koop of in een hoop winkeltjes in Barcelona.
 • Boek je tickets online , zo ben je zeker dat je het stadion kan bezoeken, en geen tijd verliest in de wachtrij.
 1. .

  Hoe duur is Camp Nou?

  Tickets kopen bij het stadion

  Camp Nou tour Wat houdt het in?
  Basic tour ticket € 28 Bestel nu – Camp Nou tour – FC Barcelona museum
  Open ticket Basic tour (niet tijdgebonden) € 32 geldig tot 30 juni 2022 Bestel nu – Camp Nou tour – FC Barcelona museum

  .

  Is er een metro in Barcelona?

  De Metro in Barcelona – Iedere Barcelonees zal het beamen: de stad doorkruis je het snelst met ‘el metro’. De metro in Barcelona is goed georganiseerd en niet duur, en daarmee een gewilde vorm van openbaar vervoer. Er zijn twaalf metrolijnen, waaronder vier stadstreinen.

  Hoe werkt de metro?

  Metro
  Brusselse metrotrein
  Aandrijving elektromotor
  Periode sinds tweede helft 19e eeuw
  Snelheid tot ca. 120 km/h
  Beschikbaarheid openbaar vervoer
  Infrastructuur rails
  Doelgroep stedelijk en regionaal vervoer
  Portaal     Verkeer & Vervoer

  Trein van de City & South London Railway , in 1890 de eerste ondergrondse elektrische spoorweg ter wereld en nu onderdeel van de Londense metro Metronetwerken in de wereld : ■   Metro in één stad ■   Metro in twee of meer steden ■   Metro in aanleg ■   Geplande metro ■   Geen metro Een metro (ook wel ondergrondse of stadsspoorweg ) is een vorm van openbaar spoorwegvervoer in grote steden of agglomeraties die gebruikmaakt van een conflictvrije baan (ongelijkvloerse kruisingen). Dat betekent dat de lijn meestal is aangelegd in een tunnel of op een viaduct. De metro kenmerkt zich door een hoge rijfrequentie en een grote reizigerscapaciteit en houdt zowel wat betreft snelheid als stationsafstand en gewicht van het rollend materieel het midden tussen trein en tram.

  Hoe laat gaat de laatste metro in Barcelona?

  Diensttijden van de metro

  Maand Dag Tijd
  januari – december maandag – donderdag 05:00 – 00:00 middernacht
  vrijdag – zaterdag 05:00 – 2:00
  zondag 05:00 – 00:00 middernacht
  Feestdag 05:00 – 00:00 middernacht

  .

  Hoe is het openbaar vervoer in Barcelona?

  Net als in de meeste grote steden ter wereld kun je jezelf in Barcelona het gemakkelijkste voortbewegen met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is in heel de stad perfect geregeld; vooral de metro werkt hier erg aangenaam. Op deze manier kun je op een snelle en relatief veilige wijze je door de stad begeven.

  Als je een paar dagen in de stad verblijft is het handig om de metropas voor deze dagen te kopen. Hiervoor ben je ongeveer zes tot negen euro per dag kwijt en kun je onbeperkt reizen met de metro en met de bus.

  De kaart is tevens geldig op de kabelbaan naar Montjuïc en Tibidabo. Als je van plan bent om tevens meerdere musea te bezoeken kun je beter een Barcelona Card kopen. Deze is iets duurder maar krijg je gratis entree in verschillende musea en is het openbaar vervoer in Barcelona gratis.

  Wat moet je gezien hebben in Barcelona?

  Wat kost een kaartje voor een wedstrijd van Barcelona?

  Wat kosten de tickets voor FC Barcelona? – Tickets voor FC Barcelona kunnen qua prijs heel erg variëren. Prijzen verschillen afhankelijk van de soort wedstrijd en je zitplaats in het stadion. Wedstrijden tegen minder goede clubs zijn over het algemeen goedkoper dan tegen een grote club.

  De wedstrijden van de Champions League en de Copa del Rey worden vaak doordeweeks gehouden en hebben over het algemeen ook goedkopere kaartjes dan de gemiddelde wedstrijd van de Liga. Een derby, zoals wanneer Barça tegen Espanyol of Real Madrid speelt, kan gauw boven de €100 per ticket kosten.

  Voor andere wedstrijden liggen de prijzen gemiddeld tussen de €50 en €80. Hoewel prijzen fluctueren afhankelijk van de wedstrijd is het sowieso altijd voordeliger om op de hoogste ring van Camp Nou te zitten of juist helemaal beneden achter de goal. Op deze plekken kun je al tickets van €30 of minder vinden. Kortom, de normale prijzen voor een wedstrijd van FC Barcelona zijn als volgt:

  • Minder belangrijke wedstrijden: €30 – €70
  • Gemiddelde wedstrijd: €50 – €80
  • Derby’s tegen Real Madrid of Espanyol: €100 – €200

  Waar zit het uitvak in Camp Nou?

  Het uitvak bevindt zich in de Zuidoost hoek van het stadion. Wanneer je hoogtevrees hebt wordt het je niet aangeraden om naar het voetbalstadion te gaan aangezien je op de bovenste ring zit.

  Wat kost een kaartje voor een wedstrijd van Barcelona?

  Wat kosten de tickets voor FC Barcelona? – Tickets voor FC Barcelona kunnen qua prijs heel erg variëren. Prijzen verschillen afhankelijk van de soort wedstrijd en je zitplaats in het stadion. Wedstrijden tegen minder goede clubs zijn over het algemeen goedkoper dan tegen een grote club.

  De wedstrijden van de Champions League en de Copa del Rey worden vaak doordeweeks gehouden en hebben over het algemeen ook goedkopere kaartjes dan de gemiddelde wedstrijd van de Liga. Een derby, zoals wanneer Barça tegen Espanyol of Real Madrid speelt, kan gauw boven de €100 per ticket kosten.

  Voor andere wedstrijden liggen de prijzen gemiddeld tussen de €50 en €80. Hoewel prijzen fluctueren afhankelijk van de wedstrijd is het sowieso altijd voordeliger om op de hoogste ring van Camp Nou te zitten of juist helemaal beneden achter de goal. Op deze plekken kun je al tickets van €30 of minder vinden. Kortom, de normale prijzen voor een wedstrijd van FC Barcelona zijn als volgt:

  • Minder belangrijke wedstrijden: €30 – €70
  • Gemiddelde wedstrijd: €50 – €80
  • Derby’s tegen Real Madrid of Espanyol: €100 – €200

  Waar parkeren Camp Nou?

  Parkeren bij Camp Nou – Kom je met de auto naar Camp Nou , dan kun je gratis parkeren bij ingang 14 op Carrer d’Arístides Maillol gedurende de openingstijden van het FC Barcelona museum. Op wedstrijddagen mag je hier parkeren tot 4 uur voor de wedstrijd.

  • Wil je je auto parkeren voor een wedstrijd van FC Barcelona, probeer het bij het parkeergarage Parking Saba Carles III , op 400 meter van het stadion;
  • Andere parkeergarages in de buurt van Camp Nou kun je via Parclick vinden;

  Gratis parkeren kan ook: bij Avinguda Doctor Marañón of iets verderop, rond Carrer dels Cavallers (hoewel de plekken hier schaars zijn).

  Waar tickets kopen Sagrada Familia?

  Wees slim en skip the line! – Wie van tevoren tickets bestelt, kan de rij overslaan. Handig en aan te raden! Er zijn vier verschillende tickets te boeken. Met kortingen voor kinderen (kleine kinderen kunnen zelfs gratis naar binnen), jongeren, 65-plussers en studenten.

  Belangrijk: voor de maand april zijn er nog maar weinig bezoekdata beschikbaar. Wil je naar de Sagrada Familia en kun je voor de dag naar wens geen kaarten meer krijgen? Boek dan een combinatieticket, bijvoorbeeld de Gaudí-bundel (Sagrada Familia + Park Güell), de Barcelona Pass (Sagrada Familia + Park Güell + hop-on hop-off bus) of een rondleiding met gids.

  Entree: basis + audiogids-app / €33,80 Tickets zijn heel eenvoudig en in het Nederlands reserveren via mijn samenwerkingspartner Tiqets. Na betaling kun je de kaartjes thuis uitprinten of op je smartphone bewaren. De Sagrada Familia heeft een speciale ingang voor bezoekers die al een toegangsbewijs in bezit hebben, langs de Carrer de la Marina (Geboortefaçade).

  Inclusief audioguide. Nu reserveren 2. Entree: basis + audioguide + torens / Optioneel kun je ook entreekaarten inclusief bezoek aan de torens boeken via partner Tiqets. Bij dit ticket zit ook de audiogids van de Sagrada Familia inbegrepen.

  Mensen onder de 18 dienen vergezeld te worden door minimaal 1 volwassene. Let op, om veiligheidsredenen mogen kinderen onder de 6, zwangere vrouwen, mindervaliden en slechtzienden niet de torens bezoeken. Nu reserveren 3. Combinatieticket: hop-on hop-off bus + Sagrada Familia met audiogids / €61,80, met tijdelijk 7% korting (€57,47) Een andere mogelijkheid is om een combinatieticket te boeken van een bezoek aan de Sagrada Familia (skip the line) en de hop-on-hop-off-bus.

  Was je toch van plan om beide te doen, dan ben je ook nog goedkoper uit. Een kaartje kost €53,64 en daarmee heb je één dag hop-on hop-off bus én een audiogids voor je bezoek aan de Sagrada Familia (zonder torens).

  Nu reserveren 4. Met de Gaudí Bundle heb je fast track tickets en audio gidsen voor de Sagrada Familia  en  Park Güell. Daarnaast krijg je nog een speciale audiogids over de stad Barcelona. Deze voordeelpas is perfect te combineren met de  Barcelona Card.